Uutiset

Avoimet työpaikat, 28.06.2024

Etsimme talovastaavaa huvilaan Lauttasaareen

Villa Salinin arkea pyöritetään talovastaavan, siivoojan ja talous- ja talous- ja toimistokoordinaattorin työnä. Nyt etsimme uutta talovastaavaa.

Teksti: Aiski Ryökäs

Kannanotot, 24.06.2024

Järjestöjen ja tutkijoiden kannanotto – Hallitus, seiso sanojesi takana: varhaiskasvatus on yksi tärkeimmistä keinoista yhdenvertaisuuden edistämiseksi

Me allekirjoittaneet yli 40 järjestöä ja yli 130 tutkijaa vaadimme, että hallitus peruu aikeensa muuttaa yhdenvertaisuuslakia ja poistaa laista velvoite edistää yhdenvertaisuutta varhaiskasvatuksessa.

Teksti: Aiski Ryökäs

Blogi, 20.06.2024

Puheenjohtajalta: Feministisiä ratkaisuja rasismia vastaan

Kukaan päättäjä ei voi väittää, ettei tiedä, miten torjua rasismia. Tietoa on. Nyt mitataan se, onko poliittista tahtoa tehdä muuta kuin moraaliposeerata.

Teksti: Aiski Ryökäs

Tiedotteet, 18.06.2024

TIEDOTE: Suomen Palestiina-verkosto Sumudille Naisasialiitto Unionin tasa-arvopalkinto, elämäntyöpalkinto Tarja Haloselle

Naisasialiitto Unioni on päättänyt nimetä Suomen Palestiina-verkosto Sumudin Vuoden Lyytiksi. Arvonimi myönnetään vuosittain tunnustukseksi ansiokkaasta tasa-arvotyöstä. Lisäksi Unioni myöntää elämäntyöpalkinnon presidentti Tarja Haloselle.

Teksti: Aiski Ryökäs

Kannanotot, 14.06.2024

Yhteiskannanotto: rauha tuo vähemmistöille turvaa – vähemmistöjen oikeudet ovat uhattuna konflikteissa

Kansalaisjärjestöjen tehtävä on luoda ja ylläpitää toivoa silloinkin, kun ympäröivän maailman viesti ei rakenna ymmärrystä ja rauhaa, tai ihmisoikeuksista puhuminen on epäsuosittua. Olemme aina, vahvasti ja periksiantamattomasti rauhan puolella – ja kutsumme kaikki mukaan tähän työhön.

Teksti: Aiski Ryökäs

Uutiset, 29.05.2024

Äänestä Vuoden Lyytiä 2024!

Naisasialiitto Unioni myöntää Vuoden Lyyti-palkinnon vuosittain tunnustukseksi ansiokkaasta tasa-arvotyöstä. Voit nyt äänestää voittajaa 9.6. asti!

Teksti: Aiski Ryökäs

Ääni aborttioikeudelle / My voice my choice Uutiset, 27.05.2024

Aborttioikeutta puolustavat eurovaaliehdokkaat

Mietitkö, ketä äänestää? EU:n laajuisen aborttioikeuden puolustamiseen sitoutuneet ehdokkaat löytyvät tästä!

Teksti: Aiski Ryökäs

Ääni aborttioikeudelle / My voice my choice Uutiset, 24.05.2024

Eurooppalainen kansalaisaloite aborttioikeuden puolesta keräsi Suomesta tarvittavan kannatuksen – koossa jo yli 44 000 nimeä

24.4. allekirjoituksille avattu eurooppalainen kansalaisaloite aborttioikeuden puolesta on kerännyt Suomesta tuekseen yli 44 000 allekirjoitusta tasan kuukaudessa ja saanut nyt tarvittavan määrän nimiä Suomesta kokoon.

Teksti: Aiski Ryökäs

We use cookies

We use cookies to optimise usability and performance in order to offer the best possible user experience.

Accept

No, thanks