Etsimme siivoojaa huvilaan Lauttasaareen

Villa Salin on suuren puutarhan ympäröimä merenrantahuvila Lauttasaaressa. Naisasialiitto Unionin omistama huvila toimii juhla-, kokous- ja virkistyspaikkana. Huvila on tullut Unionille tehtailija Ida Salinin perintönä 1952.

Villa Salinin arkea pyöritetään talovastaavan, siivoojan ja talous- ja toimistovastaavan työnä. Nyt etsimme uutta siivoojaa nykyisen talovastaavan työpariksi.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työtuntien määrä määräytyy tilojen varaustilanteen ja siivoustarpeen mukaan. Kesäkaudella touko-lokakuu noin 8-16 tuntia viikossa ja talvikaudella noin 10-30 tuntia kuukaudessa. Tuntipalkkaa tehtävästä maksetaan 12€.

Siivoojan tehtävät koostuvat pääosin tavanomaisesta siivouksesta, kaluston hoidosta, pihatöistä sekä yksinkertaisista kunnossapitotöistä. Tehtävä voi laajentua myös talovastaavan tehtäviin eli talon esittelyyn, yhteydenpitoon huollon, pesulan ja urakoitsijoiden kanssa ja puutarhanhoitoon. Tällöin palkkaa voidaan tarkistaa vastaamaan tehtävän vaativuutta.

Tehtävässä vaaditaan siivoustaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta, huolellisuutta, palvelualttiutta ja luotettavuutta. Osa tehtävistä tulee toteuttaa tiettynä aikana, joskus hyvin tiukalla aikataululla, toisissa tehtävissä työajat ovat joustavat.

Arvostamme kiinnostusta kulttuuriperinnön vaalimiseen ja feministiseen työhön.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@naisunioni.fi. Hakuaika päättyy 18.4.2022.

Lisätietoja antaa talovastaava Pirjo Pöysti  arkisin klo 10-17, 050 354 3045 sekä pääsihteeri Eekku Aromaa numerosta 040 773 9632.

Lisätietoja

Kategoria

Avoimet työpaikat

Avainsanat

Päivämäärä