Etsimme talovastaavaa huvilaan Lauttasaareen

Villa Salin on suuren puutarhan ympäröimä merenrantahuvila Lauttasaaressa. Naisasialiitto Unionin omistama huvila toimii juhla-, kokous- ja virkistyspaikkana. Huvila on tullut Unionille tehtailija Ida Salinin perintönä 1952.

 

Villa Salinin arkea pyöritetään talovastaavan, siivoojan ja ja talous- ja toimistokoordinaattorin työnä. Nyt etsimme uutta talovastaavaa.

 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva. Kesäkaudella huhti-syyskuu 70 tuntia kuukaudessa ja talvikaudella 30 tuntia kuukaudessa. Tuntipalkkaa tehtävästä maksetaan 14€.

 

Talovastaavan tehtävät koostuvat pääosin kiinteistön ja kaluston hoidosta, siivoamisesta, piha- ja puutarhatöistä, talon esittelyistä, yhteydenpidosta toimistoon, asiakkaisiin, pesulaan, huoltoon ja urakoitsijoihin. Tehtävässä vaaditaan hyvää kokonaisuuden hallintaa sekä kiinteistönhoidon ja siivouksen perustaitoja. Kiinteistönhoidon osaamista on tehtävässä myös erinomainen mahdollisuus kehittää.

 

Osa tehtävistä tulee toteuttaa tiettynä aikana, joskus hyvin tiukalla aikataululla, toisissa tehtävissä työajat ovat joustavat.

 

Arvostamme kiinnostusta kulttuuriperinnön vaalimiseen ja feministiseen työhön. 

 

Hakulomake Tehtävä täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

 

Lisätietoja antaa talovastaava Pirjo Pöysti  arkisin klo 10-17, 050 354 3045 sekä pääsihteeri Eekku Aromaa 040 773 9632 5.8.2024 alkaen.