Naisasialiitto Unionin jäsenyys on avoin kaikille naisille, itsemäärittelyä kunnioittaen. Kaikki muut arvomme jakavat ovat tervetulleita kannatusjäseniksi! Valitse alta sinulle sopiva jäsenyys ja liity mukaan piikiksi patriarkaatin lihaan!

Unionin jäsenillä on läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. He saavat alennusta tilavuokrista ja tapahtumamaksuista, jäsenkirjeen sekä Tulva-lehden kotiin kannettuna. Liity nyt!

Alennettu jäsenyys niille, joiden elämäntilanteeseen se sopii paremmin. Unionin jäsenillä on läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. He saavat alennusta tilavuokrista ja tapahtumamaksuista, jäsenkirjeen sekä Tulva-lehden kotiin kannettuna. Vähävaraisuutta ei tarvitse erikseen perustella. Liity nyt!

Kannatusjäsenyys. Kannatusjäsenet saavat Tulva-lehden kotiin kannettuna, jäsenkirjeen, ja ovat mukana tukemassa feminististä vaikuttamistyötä. Liity nyt!

Miten jäsenyys toimii?

Jäsenmaksu peruutetaan siinä tilanteessa, että hallitus ei hyväksyisi hakenutta jäseneksi. Jäsenyys tulee voimaan, kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen. Jäsenyyden voi lopettaa halutessaan milloin vain lähettämällä sähköpostin osoitteeseen toimistosihteeri@naisunioni.fi.

Tulva-lehti

Kaikki jäsenet saavat feministisen aikakauslehti Tulvan kestotilauksen. Tulvasta julkaistaan neljä numeroa vuodessa.
Lue Lisää

Jäsenyysedut

Tästä listasta löydät Unionin varsinaiseen jäsenyyteen sisältyvät edut.

Tulva-lehti

Kaikki jäsenet saavat feministisen aikakauslehti Tulvan kestotilauksen. Tulvasta julkaistaan neljä numeroa vuodessa.

 

 

 

 

Juhlatilat

Tarjoamme jäsenillemme juhlatiloja vuokralle alennettuun hintaan. Maikki Friberg -koti sijaitsee Helsingin keskustassa, Villa Salin puolestaan läntisessä Helsingissä Lauttasaaressa.

Pro laki -10%

Lakitoimiston palvelut alennushintaan, kun mainitset tunnuksen Naisunioni ottaessasi yhteyttä.

 

www.prolaki.fi

Pillukoru

Pillukorut ovat uniikkia käsityötä, niitä valmistaa rakkaudella pienyrittäjä Tiina Hakkarainen. Pillukorujen tavoitteena on herättää keskustelua, rikkoa tabuja ja vahvistaa kehopositiivisuutta.

Koodilla Unioni saat euron alennusta tilauksestasi. Koodia käyttämällä myös osa tuotoista tulee Unionin toimintaan!

Kokonainen-festivaali

Klassisen musiikin säveltäjänaisia korostavan Kokonainen-festivaalin liput alennushintaan.

 

www.kokonainenfestival.fi

Bär bar -10%

Edun tarjoavia kahviloita on Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

 

www.barbar.fi

Seven Art -10%

Kehystysliikkeet sijaitsevat kauppakeskus Forumissa Helsingissä ja kauppakeskus Niityssä Espoossa.

 

www.sevenart.fi

Polku Hotelli Nuuksiossa -20% ja -35%

Polku Hotellissa on kaikki mitä hyvään lomaan tarvitset. Tule valmiille aamiaiselle, käy luonnossa kävelemässä, sauno ja pulahda virkistävään veteen. Nauti hyviä illallisia. Tai vain nauti luonnon rauhasta. Unionin jäsenille alennusta alekoodeilla.

Edut eivät koske la-su yöpymisiä kesä-syyskuussa, joten kyseisten kuukausien varaukset voimme vastaanottaa ainoastaan puhelimitse.

We use cookies

We use cookies to optimise usability and performance in order to offer the best possible user experience.

Accept

No, thanks