Lupa olla tyttö – osallistu häirinnän vastaisen kirjan joukkorahoituskampanjaan!

Yhdeksän kymmenestä naisesta Suomessa on kokenut elämänsä aikana seksuaalisuutta loukkaavaa häirintää. Jotain on tehtävä, ja siksi tartuimme toimeen. Tule sinäkin mukaan tekemään häirinnästä historiaa, osallistu joukkorahoituskampanjaan!

 

Lupa olla tyttö -kirjassa on äänessä lähes 30 eri-ikäistä tunnettua naista Kirsi Pihasta Mercedes Bentsoon ja Clarissa Jäärniin. Kukin on tahollaan kokenut seksuaalisuutta loukkaavaa häirintää tai todistanut ilmiön olemassaolon muuta kautta. 

 

Lupa olla tyttö -kirja on koskettava ja rohkaiseva kirja, joka muistuttaa jokaisen tytön ja naisen oikeudesta elää pelkäämättä. Kirjan avulla teemme töitä sen eteen, että tulevaisuudessa yhä useampi tyttö tietäisi omat oikeutensa ja ymmärtäisi, ettei seksuaalisuutta loukkaava häirintä ole oikein. 

 

Kirja toteutetaan Into Kustannuksen ja Naisasialiitto Unionin yhteistyönä. Kirjan toimittavat Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra ja toimittaja ja poliittinen avustaja Iida Tani.

 

Joukkorahoituskampanjan kautta kerätyillä varoilla katamme kirjoittajien ja kirjan toimittajien palkkiot ja samalla tuemme Naisasialiitto Unionin häirinnän vastaista työtä.

 

Auta meitä tekemään vuoden tärkein kirja ja tee kanssamme häirinnästä historiaa. Osallistu Lupa olla tyttö -joukkorahoituskampanjaan nyt

 

Kirja kerää varoja joukkorahoituskampanjassa 8.2.–15.3.