Naisasialiitto Unioni hakee kampanjakoordinaattoria 1.3.-30.6.

Haluatko tänä keväänä puolustaa feministisiä arvoja halki Euroopan? Jos näin on, niin tässä voi olla etsimäsi työpaikka sen toteuttamiseen! 

 

Rahoituksen varmistuessa osallistumme tänä keväänä suureen eurooppalaiseen kampanjaan, johon etsimme nyt täysiaikaista kampanjakoordinaattoria vetämään Suomessa tapahtuvaa kampanjaa.

 

Kampanjakoordinaattorin tehtäviin kuuluu vastata kampanjan Suomen toiminnan pyörittämisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. yhteydenpitoa kansainväliseen kampanjaan ja kumppaneihin, yhteistyöverkoston rakentamista ja koordinointia Suomessa, kampanjaviestintää eri kanavissa sekä aktivistiverkoston rakentamista, koordinointia ja innostamista toimintaan.

 

Odotamme hakijalta näyttöjä kampanjan tekemisestä, englannin sujuvaa kielitaitoa ja viestintäosaamista. Osaat rakentaa mediasuhteita ja laatia hyviä, selkeitä ja vetoavia mediatiedotteita, sekä viestiä kampanjasta erilaisille yleisöille. Hyvä kampanjakoordinaattori on innostava ja ahkera sekä ottaa nopeasti haltuunsa hankkeen käytännön työn. Osaat ottaa kampanjan koordinoinnista itsenäistä vastuuta, ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. 

 

Eduksi katsotaan osaaminen hankkeen talouden hallinnasta ja olemassa olevat verkostot Suomessa ja muissa EU-maissa sekä varainhankintaosaaminen. Eduksi katsotaan myös osaaminen feministisissä kysymyksissä ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa, sekä seuraavien ohjelmien ja työkalujen käytön osaaminen:

 

  • Canva (kuvien ja videoiden tekeminen sosiaalisen median kanaviin, mahdollisesti myös nettisivuille ja uutiskirjeeseen)
  • WordPress
  • Sosiaalinen media (Instagram, Facebook, X, LinkedIn)
  • Digitaalinen mainonta Metan ja Googlen alustoilla
  • Copytekstien kirjoittaminen sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin, nettisivuille ja tiedotteisiin

Palkka on 2900-3250 e/kk kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen + täyslounasetu 10 euroa/päivä. Unionin toimistolla Helsingissä työskennellään lähtökohtaisesti toimistolta käsin tiistaisin ja torstaisin. Muina päivinä työt voi tehdä sieltä, missä ne parhaiten sujuvat, mutta moni on valinnut työskennellä pääsääntöisesti toimistolla. Laajemmasta etätyöstä on mahdollista sopia. Määräaikaisuuden perusteena on työn projektiluonteisuus. 

 

Hakuaika päättyy 11.2. Tehtävää haetaan hakulomakkeella

 

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia henkilöitä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Tarvittaessa teemme mahdollisia kohtuullisia mukautuksia tehtävänkuvan puitteissa. Unionin toimistotilat ovat esteelliset ja työ niiden muokkaamiseksi on kesken, projektikoordinaattorin työtä on mahdollista tehdä käymättä toimistolla mikäli vamman vuoksi kulku toimistolle ei onnistu.

 

Jos uskot olevasi tähän tehtävään sopiva henkilö ja sinulla on toimenkuvaa vastaavaa osaamista ja kokemusta, kannustamme sinua ehdottomasti hakemaan, vaikka et osaisi kaikkia ilmoituksessa mainittuja taitoja. 

 

Lisätiedot ja tiedustelut ma 5.2. lähtien: pääsihteeri Eekku Aromaa 040 773 9632. 

 

Naisasialiitto Unioni on 130-vuotias intersektionaalinen feministinen ja antirasistinen järjestö. Päätehtävämme on vaikuttamistyö, jonka lisäksi tarjoamme monenlaisille feministeille paikan, jossa toimia, kustannamme Tulva-lehteä ja toteutamme tasa-arvoisen varhaiskasvatuksen koulutusta.