Naisasialiitto Unioni hakee projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään

Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää viisi kuukautta. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, jolloin työsuhteen kesto on vastaavasti pidempi.

Naisasialiitto Unionin Tasa-arvoinen varhaiskasvatus -hanke kouluttaa varhaiskasvatuksen ammattilaisia ympäri Suomen. Toiminta on ollut eri muodoissaan käynnissä vuodesta 2010 alkaen. Hankkeen verkkosivusto tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi toimii tärkeänä oppimateriaalina varhaiskasvatuksen opiskelijoille ja työntekijöille tasa-arvokasvatuksesta. 

Nyt palkattava työntekijä työskentelee verkkosivuston päivittämisen parissa. Työntekijä päivittää vanhaa materiaalia sekä työstää uutta materiaalia ja menetelmiä. Tarvittaessa työntekijä osallistuu myös hankkeen koulutusten toteuttamiseen. 

Odotamme kokemusta ja/tai koulutusta varhaiskasvatuksesta ja tasa-arvokysymyksistä sekä tekstien tuottamisesta. Osaaminen WordPress-pohjaisen sivuston rakentamisesta on eduksi, samoin osaaminen oppimateriaalien tuottamisesta ja yhdenvertaisuuskysymyksistä.

Projektikoordinaattori työskentelee tiiviisti hankkeen projektipäällikkömme kanssa työparina.

Palkka on 2850e/kk + lounasetu. 

Kirjallisten hakemusten tulee olla perillä 16.11. klo 12.00 mennessä osoitteessa paasihteeri@naisunioni.fi. Merkitsethän viestin otsikkoon sanat “HAKEMUS” ja “tasa-arvoinen varhaiskasvatus” Haastattelut järjestetään keskiviikkona 23.11.

Tiedustelut: projektipäällikkö Nea Alasaari projektipaallikko@naisunioni.fi tai pääsihteeri Eekku Aromaa, Naisasialiitto Unioni ry, 040 773 9632