Naisasialiitto Unioni hakee talous- ja toimistokoordinaattoria

Työ on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Naisasialiitto Unioni on 130-vuotias intersektionaalinen feministinen järjestö. Päätehtävämme on vaikuttamistyö, lisäksi tarjoamme monenlaisille feministeille paikan, jossa toimia, kustannamme Tulva-lehteä ja toteutamme tasa-arvoisen varhaiskasvatuksen koulutusta. Vuonna 2023 keskitymme viestintään, varainhankintaan ja vaikuttamistyöhön ja vahvistamme jäsenyyttä. 

Nyt etsimme joukkoomme talous- ja toimistokoordinaattoria. Tehtävänkuvaan kuuluu Naisasialiitto Unionin toimiston arjesta vastaaminen, tilavaraukset, jäsenrekisterin ylläpito, yhdistyksen tositehallinto, laskutus ja muita taloushallinnon tehtäviä. Koska Naisasialiitto Unionin toimisto on pieni, kaikki työntekijät osallistuvat myös yhteisiin tehtäviin ja tapahtumien järjestämiseen. Tehtävään kuuluu myös yhdessä määriteltäviä varain- ja jäsenhankintaan liittyviä tehtäviä sekä markkinointia riippuen valittavan työntekijän osaamisesta ja kiinnostuksesta. Rekrytoitavan henkilön kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävää on mahdollista laajentaa esimerkiksi pääsihteerin sijaistamiseen ja toimintaryhmien tukemiseen.

Etsimme hallinnon ammattilaista tai työuransa alkupuolella olevaa kehittymishaluista tekijää. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta, asiakaspalveluosaamista, tarkkuutta ja vastuullisuutta. Arvostamme kielitaitoa (osa asiakkaista ottaa yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi), ymmärrystä feministisistä kysymyksistä sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Unionissa sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja palkkaa maksetaan 2800-2950 euroa kuukaudessa riippuen koulutuksesta, kokemuksesta ja tarkemmin määriteltävästä tehtävänkuvasta.

Lähetäthän hakemuksesi heti, sillä tavoitteemme on tehdä rekrytointipäätös ennen joulunpyhiä ja voimme kutsua sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa. Täytä hakulomake viimeistään sunnuntaina 18.12 Pyrimme järjestämään haastattelut keskiviikkona 21.12. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Eekku Aromaa 040 773 9632.

Naisasialiitto Unioni on intersektionaalinen feministinen järjestö. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia henkilöitä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Tarvittaessa teemme mahdollisia kohtuullisia mukautuksia tehtävänkuvan puitteissa. Unionin toimistotilat ovat esteelliset ja työ niiden muokkaamiseksi on kesken.