Riikka Pennanen Naisasialiitto Unionin viestintäsuunnittelijaksi ja Tulva-lehden päätoimittajaksi

Riikka Pennanen on valittu Naisasialiitto Unioni ry:n viestintäsuunnittelijaksi ja Tulva-lehden päätoimittajaksi. Pennanen vastaa Unionin viestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän feministisen aikakauslehden koostamisesta. Tulvan seuraava numero ilmestyy alkukesällä 2020.

Helsinkiläinen Riikka Pennanen (s. 1984) on monipuolinen viestintäalan ammattilainen. Hän on toiminut muun muassa HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin R&A Media -verkkojulkaisun päätoimittajana ja sosiaalisen median vastaavana, luotsannut R&A-festivaalin ja Radio Helsingin R&A Salonki -podcastia sekä työskennellyt DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tiedottajana. Lontoon University of Westminsteristä filosofian maisteriksi valmistunut Pennanen on myös toiminut freelancetoimittajana ja tutkimussihteerinä. Pennanen on aloittanut työn Naisasialiitto Unionissa 24.2.2020.

“Olemme valtavan iloisia siitä, että Riikka Pennanen on aloittanut Unionin viestintäsuunnittelijana ja Tulvan päätoimittajana”, sanoo Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra. ”Olemme innoissamme Pennasen visiosta, ilosta ja asiantuntemuksesta, jota hän tuo Unioniin. Uskomme, että Pennasen asiantuntemuksen kautta pystymme tuoda Unionin 2020-luvulle ja tekemään yhä parempaa lehteä sekä entistä voimakkaampaa feminististä viestintää.”

”On kunnia päästä tekemään Naisasialiitto Unionin viestintää ja kunnianhimoista työtä monimuotoisen feminismin ja antirasismin puolesta”, sanoo Riikka Pennanen. “Vähemmistöt keskiöön nostava Tulva-lehti tulee panostamaan saavutettavuuteen, inklusiivisuuteen ja monipuolisiin digitaalisiin sisältöihin.”

Naisasialiitto Unioni ry on poliittisesti sitoutumaton feministinen ja antirasistinen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on tasa-arvon edistäminen kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla.

Tulva on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä feministinen aikakauslehti, jota kustantaa Naisasialiitto Unioni ry. Tulva käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä, politiikkaa ja kulttuuria. Lehden painos on tällä hetkellä 3 000 kappaletta.

Lisätiedot:

Fatim Diarra
Puheenjohtaja, Naisasialiitto Unioni
fatim.diarra@gmail.com
050 591 0299

Riikka Pennanen
Viestintäsuunnittelija, Naisasialiitto Unioni
viestinta@naisunioni.fi