loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Feministisen lukupiirin kesä ja syksy

21.8.2019 kello 17:0021:00

Unionin feministinen lukupiiri toivottaa uudet ja vanhat kirjojen ystävät tervetulleeksi vapaamuotoiseen kesätapaamiseen Villa Salinissa keskiviikkoiltana 21.8. noin kello viiden teen aikaan. Myöhemminkin voi liittyä seuraan.

Keskustelunaiheena ovat kesän parhaat lukuelämykset tarjonneet teokset lukupiiirilistan ulkopuolelta. Tai mitä muita kirjallisia kohokohtia on elokuuhun mennessä tullut vastaan. Suosituksia ja lukuvinkkejä voi antaa vapaasti oman kirjallisen maun mukaan koti- tai ulkomaisesta fiktiosta tai tietokirjallisuudesta, runoista, muistelmista, draamasta, sarjakuvista, novelleista, yms tms. Tarjoilut ovat nyyttäriperiaattella, eli ota suosituskirjojesi lisäksi mukaan jotain kivaa purtavaa tai juotavaa. Kahvia ja teetä on saatavilla.

Lukupiiri-illat Maikki Friberg –kodissa käynnistyvät jälleen syksyllä näiden teosten parissa:

– tiistai 3.9. Melba Escobar : Kauneussalonki. Manikyyrejä, mutanaamioita & murhia (Casa de la Belleza, 2014).
– torstai 10.10. Emma Kantanen: Nimi jolla kutsutaan öisin (2019)
– tiistai 12.11. Mia Kankimäki: Naiset joita ajattelen öisin (2018)
– keskiviikko 18.12. teos vahvistetaan kesätapaamisessa.

Lukupiiriin voi tulla mukaan kiinnostuksen mukaan, ilmoittautuminen ei ole tarpeen. Ilta alkaa klo 18, tarjolla teetä & pientä purtavaa.
Ilmoittautumalla ryhmän meililistalle pääset parhaiten vaikuttamaan aikatauluihin ja lukulistaan: virva.hepolampi@gmail.com.

 

Tiedot

Päivämäärä:
21.8.2019
Aika:
17:00–21:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,