loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Feministiset sitsit

5.5.2022 kello 18:0022:00

50€

Otatko mieluiten yhteislaulusi ilman seksismiä ja rasismia? Kiinnostaako tietää, millaiset ovat turvallisemman tilan sitsit? Vipattaako tanssijalkaa pandemiavuosien jälkeen? Saattaisit viihtyä feministisillä sitseillä. Liput ovat nyt myynnissä kaikille, osta omasi siis heti!

Naisasialiitto Unioni bailaa 130-vuotisjuhlavuottaan yhdessä sukupuolentutkimuksen ainejärjestö Vastakarvan kanssa. Näissä juhlissa sitsikulttuuri tuodaan 2020-luvulle, ja osallistuakseen ei tarvitse olla opiskelija!

Sitseillä syödään, juodaan ja lauletaan yhdessä. Laulua johtavat Jonna Rättyä ja rap-artisti Adikia. Ensiesityksen sitseillä saa Unionin 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi sanoitettu biisi! Sitsien laulukirja on muutenkin sisällöltään feministinen, tila on periaatteiltaan turvallisempi, eikä rangaistuksia jaeta.

Vegaaninen menu (saatavilla myös gluteenittomana)

  • Matriarkaatin maa-artisokkakeitto
  • Maikki Fribergin ravitseva kohokohta
  • Fatim Diarran suussasulava yllätys

Liput 50€, myynnissä myös 10 kpl opiskelijalippuja hintaan 30€. Voit myös ostaa tukilipun hintaan 100€. Sitseillä kerätään rahaa Naisasialiitto Unionin toimintaan.

Lisäksi Unioni ja Vastakarva tarjoavat osallistujille Lisäksi tarjotaan 4 juomaa joko alkoholilla tai ilman.

Mitä?

Feministiset sitsit, joissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Missä?

Unionin tiloissa Helsingissä.

Milloin?

Torstaina 5.5. kello 18.

Tapahtuma on avoin kaikille sukupuolille, eikä osallistuakseen tarvitse olla kummankaan järjestön jäsen. Osta lippusi heti, paikkoja rajoitetusti! Linkki lippukauppaan: https://holvi.com/shop/unioni/

Tiedot

Päivämäärä:
5.5.2022
Aika:
18:00–22:00
Hinta:
50€

Tapahtumapaikka

Helsinki
Helsinki, Suomi
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Naisasialiitto Unioni
Vastakarva