loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sääntömääräinen syyskokous

1.12.2022 kello 17:0021:00

Naisasialiitto Unionin sääntömääräinen syyskokous. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8§ mukaiset asiat, muun muasa ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen sekä luottamushenkilöiden vaali. Sääntömääräisten asioiden lisäksi syyskokouksessa hyväksytään uusi poliittinen ohjelma.

Kokous järjestetään hybridimuotoisena, eli siihen on mahdollista osallistua niin paikan päällä kuin etänäkin. Esityslista liitteineen lisätään tänne noin viikkoa ennen kokousta. Kaikilla Naisasialiitto Unionin varsinaisilla jäsenillä on puhe-, läsnäolo- ja äänioikeus kokouksessa.

Kaikkia kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse 29.11. mennessä osoitteeseen toimistosihteeri@naisunioni.fi. Erityisen tärkeätä on, että etänä osallistuvat ilmoittautuvat etukäteen, sillä mahdolliset äänestykset suoritetaan sähköisellä äänestysjärjestelmällä, jota varten etäosallistujilta tarvitaan tieto toimivasta sähköpostiosoitteesta.

Huom: kokouksen kestoa on mahdotonta arvioida ennalta. Kannattaa varautua siihen, että kokous saattaa jatkua merkittävästi pidempään tai päättyä aiemmin kuin tässä on arvioitu.

Kokousasiakirjat

Tiedot

Päivämäärä:
1.12.2022
Aika:
17:00–21:00

Tapahtumapaikka

Maikki Friberg -koti
Bulevardi 11 A 1
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09643158