loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomi Areena: Hoivan vallankumous

11.7.2022 kello 14:0014:45

Mitä hoiva on ja mitä sille pitäisi tehdä? Millaista hoivan politiikkaa Suomi kaipaa? Feministisiä näkökulmia hoivaan laaja-alaisena kysymyksenä on tarjolla Naisasialiitto Unionin järjestämässä paneelikeskustelussa Porin Suomi Areenassa! Keskustelu järjestetään asiantinjakeskus BEPOPissa, jonka osoite on Yrjönkatu 22 kello 14-14.45.

Panelistit:

Katriina Bildjuschkin on Kätilöliiton entinen puheenjohtaja ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen  erityisasiantuntija. Katriina on ollut mukana tekemässä Oma Tahto-kansalaisaloitetta ja palkittu vuonna 2020 vuoden Lyytiksi.  Lyyti-arvonimi myönnetään vuosittain tunnustukseksi ansiokkaasta tasa-arvotyöstä. Bildjuschkinin asiantuntemukseen kuuluvat seksuaalikasvatus, seksuaalisuutta loukkaavan väkivallan ja lähisuhdeväkivallan ehkäisy ja korjaava työ sekä parisuhteen ja seksuaaliterveyden tukeminen ja edistäminen. Hän on koulutukseltaan kätilö ja kasvatustieteen maisteri.

Maria Mäkynen on ammattiliitto Pro yhteiskuntasuhdejohtaja. Mäkynen on sekä yhteiskuntatieteiden että koulutussosiologian ja -politiikan maisteri. Mäkynen on tehnyt jo vuosikymmenen ajan töitä yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Mäkynen on tehnyt Feministinen talous -podcastsarjan, joka haastaa rohkeasti valtavirtaista talouspolitiikkaa. 

Tiina Sihto on tutkijatohtorina Helsingin Yliopistolla. Sihto tutkii taloudellista ja sosiaalista kestävyyttä ikääntyvässä yhteiskunnassa. Sihto on myös työskennellyt Jyväskylän yliopiston yhteiskuntapolitiikan oppiaineessa. Ennen Sihton siirtymää SustAgeable-projektiin hän työskenteli tutkijatohtorina Suomen Akatemian rahoittamassa Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikössä (CoE AgeCare).

Tapahtuman juontaa Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra.

Tiedot

Päivämäärä:
11.7.2022
Aika:
14:00–14:45

Järjestäjä

Naisasialiitto Unioni

Tapahtumapaikka

BEPOP
Yrjönkatu 22
Pori, Suomi
+ Google Map