loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Testamentti-ilta SIIRRETTY

9.11.2022 kello 18:0020:00

TILAISUUS ON PERUTTU TÄLTÄ AJANKOHDALTA JA SE JÄRJESTETÄÄN TAMMI-HELMIKUUSSA 2023. Tilaisuuteen voi ilmoittautua alla olevan linkin kautta, niin lähetämme viestiä kun tilaisuuden uusi päivämäärä varmistuu.

 

Jos nyt kuolisin, kuka perisi omaisuuteni? Miten tehdä pätevä testamentti? Missä testamenttia kannattaa säilyttää? Kuinka lahjoittaa omaisuutta testamentin avulla?

Naisasialiitto Unioni järjestää Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa Villa Salinissa lyhyen tietoiskun testamenteista. Tapahtumassa on myös etäosallistumismahdollisuus. Tule keskustelemaan testamenteista, saamaan tietoa ja tutustumaan muihin feministeihin! Paikalla on juristi ja aikaa on varattu myös yleisökysymyksille. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. 

Naisasialiitto Unionin työ on nykypäivänä mahdollista pitkälti siksi, että monet naisasianaiset ovat halunneet jättää omaisuutensa tai osan siitä Unionille ja jatkaa sillä tavalla omaa elämäntyötään myös kuolemansa jälkeen. Tilaisuuden järjestämispaikka Villa Salin on tullut Unionille tehtailija Ida Salinin jättämänä perintönä ja yhä edelleen Villa Salinissa järjestetään kesäisin Ida Salinin toiveen mukaisesti virkistyspäiviä vanhoille naisille ja paikka kantaa Ida Salinin nimeä.

Tilaisuus on maksuton eikä sido osallistujia mihinkään. Pyydämme ilmoittautumaan.

Tervetuloa!

P.S. Villa Salin ei ole esteetön. Tilasta löydät lisätietoa täältä: https://naisunioni.fi/portfolio-item/villa-salin-2/

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2022
Aika:
18:00–20:00

Tapahtumapaikka

Villa Salin
Tiirasaarentie 2
Helsinki, 00200
+ Google Map