loading

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Unionin Residenssiryhmä esittää: Elämän menoa, elettyjä vuosia, aikoja ennen ja nyt

16.11.2021 kello 18:0021:00

Vapaa

Jo kolmatta kertaa on Unionin Elovenla-ryhmässä kirjoitettu tekstejä omasta elämästä, tai elämästä ylipäänsä.

Ensimmäisellä kerralla aiheena oli Elämäni käännekohta. Toisen kerran kirjoitettiin siitä, mitä sattumanvaraisesti valittu päivämäärä 14.1.1986 itse kullekin toi mieleen. Kolmannella kerralla kertomusten näkökulma on ikääntymisessä, vuosien kertymässä, omien vuosien ja kenties muidenkin ihmisten. Kaikki nämä kirjalliset tuotokset on myös esitetty Unionissa.

Kolmas esitys Elämän menoa, elettyjä vuosia, aikoja ennen ja nyt on nähtävänä tiistaina 16.11. klo 18 alkaen Bulevardilla, Maikki Friberg-kodissa.

Tällä kertaa esityksessä on aika iso otos vuosista ja vuosirenkaista. Kirjoittajat/esittäjät ovat liikkeellä varsin laajalla rekisterillä: elämästä ja ikääntymisesttä kerrotaan sekä omasta että fiktiivisestä näkökulmasta. Aika monta yllätystä kirjoittajat/esittäjät tuottavat: tarinat leviävät omasta elämästä muidenkin elämään…

Esitykset on ohjannut residenssiryhmän vetäjä Päivi Istala, toiselta ammatiltaan teatteriohjaaja.

Residenssiryhmän erityinen toivomus on, että myös ryhmää nuoremmat unionilaispolvet saapuisivat esitystä katsomaan. Dialogia yli ja ohi ikäkuilujen tarvitaan – ja tarkoitus on tiistai-iltana vaihtaa näkemyksiä ja kokemuksia keskustellen esityksen jälkeen.

Tervetuloa toivottaa Residenssiryhmä!

Tiedot

Päivämäärä:
16.11.2021
Aika:
18:00–21:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Residenssiryhmä

Tapahtumapaikka

Maikki Friberg -koti
Bulevardi 11 A 1
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09643158