loading

Tästä listauksesta löydät toimintaryhmiä paikkakunnittain. Jos et löydä itsellesi sopivaa ryhmää, olet tervetullut perustamaan uuden. Katso lisätiedot!

Helsinki

ADHD-vertaistukiryhmä
Tervetuloa ADHD-oireiden kanssa kamppailevat naiset, muunsukupuoliset ja sukupuoli-identiteettiään pohtivat! Tapaamiset parillisten viikkojen sunnuntaisin klo 17–19. Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua.
Sähköposti

Bi-naiset
Ryhmä naisille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan seksuaali-identiteettiin liittyvistä kysymyksistä. Syyskauden 2022 tapaamiset klo 18 ke 7.9., ti 4.10., ti 1.11. ja ke 7.12. Sähköposti

Elovenlat
Vanhojen viisaiden naisten hyvinvointiryhmä kaikille +55-ikäisille naisille. Ryhmä käy kulttuuritapahtumissa ja osallistuu maahanmuuttajanaisten kotouttamiseen. Tapaamiset joka kuun 13. pv klo 13.
Sähköposti

Feminist theory reading group
Discussion about feminist theory classics and books that have made an impact on feminist discourses. Every second to last Tuesday at the Maikki Friberg home.
www

Feministinen lukupiiri
Keskustelua kirjoista MF-kodissa. Sähköposti

Feministisen teorian lukupiiri
Tutustumme akateemisen feminismin merkkiteoksiin ja kulmakiviin eri näkökulmista. Etätapaamiset kuukauden viimeinen torstai. Fb.

Feministivanhemmat
Nykyisille ja tuleville vanhemmille. Keskustellaan ja jaetaan kokemuksia perheestä, kasvatuksesta ja yhteiskunnasta.  Tapaamisia voi ehdottaa ja sopia ryhmän Facebook-ryhmässä.   SähköpostiFb

Feminismos Otroas
Somos la Colectiva y la Red de Mujeres Finlandia te invitan al encuentro e intercambio de experiencias migratorias y antipatriarcales. En la Casa de Maikki Friberg. El 13.12., 14.2., 11.4., 13.6.
Má información

Feminististä teatteria
Ryhmä tekee erilaisia teatteriharjoitteita: improvisaatiota, kirjoitusharjoituksia, esiintymisen opettelua ja puheenmuodostuksen taitoa. Myöhemmin luvassa voi olla myös esiintymisiä, jos intoa löytyy. Tapaamiset 18–20 joka toinen torstai.
Sähköposti

Iidan tyttäret
Unionin ikinaisten ryhmä.
Sähköposti, puh. 0505758162

Intersektionaalisen feminismin kirjakerho
Luemme ja keskustelemme feminismiin ja antirasismiin liittyvistä kirjoista, sekä uutuuksista että klassikkoteoksista. Sähköposti

Länkyttävät Ämmät
Vapaamuotoinen keskusteluryhmä, jossa jokainen pääsee tuulettamaan ajatuksiaan. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa. Ensimmäinen kokoontuminen torstaina 10.11. klo 17-19 Keskustakirjasto Oodin ryhmätyötilassa. Tilat ovat esteettömät.
Sähköposti

Monisuhteiset feministit
Ryhmä monisuhteilijoille ja ihmissuhdenörteille – sukupuoleen katsomatta! Jakamista ja radikaaleja ihmissuhdetaitoja seksipositiivisella otteella. Tapaamiset kuun ensimmäisenä torstaina.
Sähköposti

Naiset rauhan puolesta
Rauhankulttuurin rakentamista kampanjoista mielenosoituksiin. Kannattaa seurata tapaamisia Facebookin ja nettisivujen kautta.  SähköpostiFb, www

Naisten kehitysapuryhmä
Kansainvälistä kehitysyhteistyötä tekevä ryhmä. Yhteistyö kumppanijärjestön AGTR – La Casa de Panchitan kanssa jatkuu.
Sähköposti
www

Naisten kirjoitusryhmä
Osallistujat tukevat toisiaan jokaisen oman kirjoitusprojektin eteenpäin viemisessä ja tarjoavat vertaistukea ja mukavia keskusteluja. Tapaamiset perjantaisin klo 10-13 Maikki Friberg -kodissa.
Sähköposti

Puutarharyhmä
Ryhmä hoitaa Villa Salinin historiallista puutarhaa. Työtapa mukailee vuodenaikojen ja kasvillisuuden hidasta rytmiä.  Sähköposti

Wanhan ajan ompeluseura
Pääkaupunkiseudun geek-henkisten ihmisten ompeluseura, jossa juodaan teetä, tehdään käsitöitä, höpötellään, ja mikä tärkeintä – luetaan ääneen kirjahyllyistä löytyviä synkkiä salaisuuksia.
Sähköposti, Fb

Turku

Turun feministinen keskusteluryhmä
Ryhmä järjestää lukupiiritapaamisia ja muuta yhteistä tekemistä. Ryhmä järjestää mm. teatterikäyntejä, keskusteluiltoja ja muuta yhteistä tekemistä. 
 SähköpostiFb

Oulu

Oulun Naisunioni ry
Ryhmä Oulun ja lähikuntien feministeille.
Fbwww, sähköposti

Lähiyhteisöt

Kari Mattilan säätiö
Säätiö tukee feminististä toimintaa, tapahtumia ja hankkeita sekä jakaa apurahoja naisten yhteiskunnallista tasa-arvoa edistäviin hankkeisiin. Hakuajat ovat  30.4. ja 31.10. mennessä.
Sähköpostiwww

Mummolaakso ry
Yhteisöllisiä verkostoja ja hyvinvointia vanhemmille lbt-naisille. Lukulepakot klo 18 ke 5.10. ja 23.11.  Puurojuhla Villa Salin 2.12. Lisää tapahtumia www, fb, ig, email,

WILPF, Suomen osasto
Vuonna 1915 perustettu naisten rauhanjärjestö väkivallattoman ja aseettoman maailman puolesta.
Sähköposti
www