loading

Tästä listauksesta löydät toimintaryhmiä paikkakunnittain. Jos et löydä itsellesi sopivaa ryhmää, olet tervetullut perustamaan uuden. Katso lisätiedot!

Helsinki

ADHD-vertaistukiryhmä
Tervetuloa ADHD-oireiden kanssa kamppailevat naiset, muunsukupuoliset ja sukupuoli-identiteettiään pohtivat! Tapaamiset parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 18–20. Heinäkuun tauolla.
Sähköposti

Bi-naiset
Ryhmä naisille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan seksuaali-identiteettiin liittyvistä kysymyksistä. Tapaamiset joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18. Sähköposti

Elovenlat
Vanhojen viisaiden naisten hyvinvointiryhmä kaikille +55-ikäisille naisille. Ryhmä käy kulttuuritapahtumissa ja osallistuu maahanmuuttajanaisten kotouttamiseen. Tapaamiset joka kuun 13. pv klo 13.
Sähköposti

Feminist theory reading group
Discussion about feminist theory classics and books that have made an impact on feminist discourses. Every second to last Tuesday at the Maikki Friberg home.
www

Feministinen lukupiiri
Keskustelua kirjoista MF-kodissa. Sähköposti

Feministisen teorian lukupiiri
Teorialukupiirin kantava teema on ”Feminismin klassikot ja supertähdet”! Tutustumme akateemisen feminismin merkkiteoksiin ja kulmakiviin eri näkökulmista. Sähköposti

Feministivanhemmat
Nykyisille ja tuleville vanhemmille. Keskustellaan ja jaetaan kokemuksia perheestä, kasvatuksesta ja yhteiskunnasta.  Tapaamisia voi ehdottaa ja sopia ryhmän Facebook-ryhmässä.   SähköpostiFb

Feminismos Otroas
Somos la Colectiva y la Red de Mujeres Finlandia te invitan al encuentro e intercambio de experiencias migratorias y antipatriarcales. En la Casa de Maikki Friberg. El 13.12., 14.2., 11.4., 13.6.
Má información

Iidan tyttäret
Unionin ikinaisten ryhmä.
Sähköposti, puh. 0505758162

Intersektionaalisen feminismin kirjakerho
Luemme ja keskustelemme feminismiin ja antirasismiin liittyvistä kirjoista, sekä uutuuksista että klassikkoteoksista. Sähköposti

Mielipidekirjoitusryhmä
Kaikille, jotka haluavat osallistua julkiseen keskusteluun feministisistä aiheista. Ryhmä ideoi ja kirjoittaa mielipidekirjoituksia sanomalehtiin ja postauksia sosiaaliseen mediaan.
Sähköposti

Naiset rauhan puolesta
Rauhankulttuurin rakentamista kampanjoista mielenosoituksiin. Kannattaa seurata tapaamisia Facebookin ja nettisivujen kautta.  SähköpostiFb, www

Naisten kehitysapuryhmä
Kansainvälistä kehitysyhteistyötä tekevä ryhmä. Yhteistyö kumppanijärjestön AGTR – La Casa de Panchitan kanssa jatkuu.
Sähköposti
www

Naisten kirjoitusryhmä
Osallistujat tukevat toisiaan jokaisen oman kirjoitusprojektin eteenpäin viemisessä ja tarjoavat vertaistukea ja mukavia keskusteluja. Tapaamiset perjantaisin klo 10-13 Maikki Friberg -kodissa.
Sähköposti

Puutarharyhmä
Ryhmä hoitaa Villa Salinin historiallista puutarhaa. Työtapa mukailee vuodenaikojen ja kasvillisuuden hidasta rytmiä.  Sähköposti

Wanhan ajan ompeluseura
Pääkaupunkiseudun geek-henkisten ihmisten ompeluseura, jossa juodaan teetä, tehdään käsitöitä, höpötellään, ja mikä tärkeintä – luetaan ääneen kirjahyllyistä löytyviä synkkiä salaisuuksia.
Sähköposti, Fb

Turku

Turun feministinen keskusteluryhmä
Ryhmä järjestää lukupiiritapaamisia ja muuta yhteistä tekemistä. Ryhmä järjestää mm. teatterikäyntejä, keskusteluiltoja ja muuta yhteistä tekemistä. 
 SähköpostiFb

Oulu

Oulun Naisunioni ry
Ryhmä Oulun ja lähikuntien feministeille.
Fbwww, sähköposti

Lähiyhteisöt

Kari Mattilan säätiö
Säätiö tukee feminististä toimintaa, tapahtumia ja hankkeita sekä jakaa apurahoja naisten yhteiskunnallista tasa-arvoa edistäviin hankkeisiin. Hakuajat ovat  30.4. ja 31.10. mennessä.
Sähköpostiwww

Mummolaakso ry
Yhteisöllisiä verkostoja ja hyvinvointia vanhemmille lbt-naisille.   Email, fbwww

WILPF, Suomen osasto
Vuonna 1915 perustettu naisten rauhanjärjestö väkivallattoman ja aseettoman maailman puolesta.
Sähköposti
www