Töitä tarjolla Villa Salinissa keittiövastaavalle ja siivoojalle

Naisasialiitto Unioni hakee keittiövastaavaa Villa Saliniin kolmeksi viikoksi kesällä 2023 sekä yhdeksi viikonlopuksi keväällä

Naisasialiitto Unioni järjestää kesällä 2023 kolmet viikon mittaiset virkistyspäivät iäkkäille naisille 26.-30.6., 17.-21.7. ja 7.-11.8. ja yhdet työikäisille naisille 19.-21.5. Nyt etsimme keittiövastaavaa huolehtimaan osallistujien ruokailuista. Iäkkäiden naisten virkistyspäivillä työskentelee myös nuori keittiöapulainen, työikäisten virkistyspäivillä apua voi tarvittaessa saada osallistujilta.

 

Edellytämme keittiövastaavalta kykyä huolehtia virkistyspäivien osallistujien ruokailuista itsenäisesti suunnittelusta valmistukseen ja jälkitöihin. Osallistujia iäkkäiden naisten virkistyspäivillä on yhteensä kahdeksan, työikäisten päivillä hiukan enemmän. Työaika on jokaisella kesän virkistyspäivien viikolla 40 tuntia ja palkkaa maksamme 18 euroa/tunti, kevään työikäisten virkistyspäivien työaika sovitaan erikseen.

 

Täytäthän hakulomakkeen 

Hakuaika päättyy 30.3. Tehtävä voidaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: paasihteeri@naisunioni.fi

 

 

Etsimme siivoojaa huvilaan Lauttasaareen

Villa Salin on suuren puutarhan ympäröimä merenrantahuvila Lauttasaaressa. Naisasialiitto Unionin omistama huvila toimii juhla-, kokous- ja virkistyspaikkana. Huvila on tullut Unionille tehtailija Ida Salinin perintönä 1952.

 

Villa Salinin arkea pyöritetään talovastaavan, siivoojan ja talous- ja toimistovastaavan työnä. Nyt etsimme uutta siivoojaa nykyisen talovastaavan työpariksi.

 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työtuntien määrä määräytyy tilojen varaustilanteen ja siivoustarpeen mukaan. Kesäkaudella touko-lokakuu noin 30-50 tuntia kuukaudessa ja talvikaudella noin 0-30 tuntia kuukaudessa. Tuntipalkkaa tehtävästä maksetaan 12,18€.

 

Siivoojan tehtävät koostuvat pääosin tavanomaisesta siivouksesta, kaluston hoidosta, pihatöistä sekä yksinkertaisista kunnossapitotöistä. Tehtävä voi laajentua myös talovastaavan tehtäviin eli talon esittelyyn, yhteydenpitoon huollon, pesulan ja urakoitsijoiden kanssa ja puutarhanhoitoon. Tällöin palkkaa voidaan tarkistaa vastaamaan tehtävän vaativuutta. 

 

Tehtävässä vaaditaan siivoustaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta, huolellisuutta, palvelualttiutta ja luotettavuutta. Osa tehtävistä tulee toteuttaa tiettynä aikana, joskus hyvin tiukalla aikataululla, toisissa tehtävissä työajat ovat joustavat.

 

Arvostamme kiinnostusta kulttuuriperinnön vaalimiseen ja feministiseen työhön.

 

Hakulomake 

Hakuaika päättyy 30.3.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana, jos sopiva tekijä löytyy.

 

Lisätietoja antaa talovastaava Pirjo Pöysti  arkisin klo 10-17, 050 354 3045 sekä pääsihteeri Eekku Aromaa 040 773 9632.