Hanna Hantula Tulva-lehden vt. päätoimittajaksi ja Naisasialiitto Unionin viestintäasiantuntijaksi

Feministisen aikakauslehti Tulvan päätoimittaja ja Naisasialiitto Unionin viestintäasiantuntija Riikka Pennanen siirtyy loppuvuodeksi oikeusministeriöön viestintäasiantuntijan tehtäviin. Pennasen sijaiseksi ajalle 2.4.–31.12.2022 on valittu toimittaja Hanna Hantula.

Hantula (s. 1990) on työskennellyt toimittajana ja juontajana kahdeksan vuoden ajan. Hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopistosta, missä hän opiskeli tiedotusoppia, sivuaineena filosofia. Viime aikoina Hantula on työskennellyt freelance-toimittajana ja kirjoittanut gradua viestinnästä Helsingin yliopistossa.

Sekä Naisasialiitto Unionilla että Tulva-lehdellä on käynnissä juhlavuosi. Unioni täyttää 130 vuotta ja Tulva 20 vuotta.

”On suuri kunnia päästä jatkamaan tämän arvokkaan feministisen ja antirasistisen järjestön työtä tasa-arvoisemman yhteiskunnan eteen”, Hantula sanoo. ”Tulvan päätoimittamisesta olen erittäin innoissani, sillä Tulva on ainoa suomenkielinen feministinen aikakauslehti, ja siksi tärkeä keskustelujen avaaja suomalaisella mediakentällä. Nykyään valtavirtamedia on täynnä laimennettua feminismiä, mutta Tulvassa asioista on jo kahden vuosikymmenen ajan puhuttu niiden oikeilla nimillä.”

Pennasen päätoimittama Tulvan 20-vuotisjuhlanumero ilmestyy keskiviikkona 30. maaliskuuta. Edelläkävijät-teemaisen lehden kannessa nähdään presidentti Tarja Halonen.


Lisätietoja:

Eekku Aromaa
Pääsihteeri, Naisasialiitto Unioni ry
Puh. 040 773 9632
paasihteeri@naisunioni.fi