Kutsu kevätkokoukseen 29.4. klo 17

Tervetuloa Naisasialiitto Unioni ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 29.4. Klo 17. Kokous järjestetään Rikhardinkadun kirjaston kokoustila Turessa ja siihen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Kokoustila sijaitsee osoitteessa Rikhardinkatu 3, esteetön sisäänkäynti Korkeavuorenkadun puolelta (Korkeavuorenkatu 43). Esteetön WC kellarikerroksessa sisäänkäynnin vieressä.

 

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 9 § mukaiset asiat, mm. vuoden 2023 tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouksen esityslista liitteineen on nähtävillä tässä linkissä, ja kokousmateriaalit päivitetään sinne noin viikkoa ennen kokousta. Lisäksi kokouksessa hyväksytään uudet säännöt Tengénin rahastolle vanhentuneiden tilalle.

 

Kevätkokouksessa kaikilla Naisasialiitto Unionin varsinaisilla jäsenillä on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus. Mikäli kokouksessa on tarvetta äänestyksille, ne suoritetaan sähköisellä äänestysjärjestelmällä. Anonyymin ja yhden äänen periaatetta noudattavan äänestyksen varmistamiseksi tarvitsemme etänä osallistuvilta etukäteisilmoittautumisen, josta käy ilmi toimiva sähköpostiosoite.

 

Kaikkia kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan verkossa osoitteessa: bit.ly/2024kevatkokous

 

Tervetuloa!