Sosiaalisen median turvallisemman tilan periaatteet

Naisasialiitto Unionin tavoitteena on olla kaikkia feministejä yhdistävä liike. Unionin feminismi on inklusiivista ja erilaiset feministiset näkemykset huomioivaa.

Unionin toiminta perustuu intersektionaaliseen feminismiin ja antirasismiin. Toimintamme kunnioittaa järjestön naiserityistä fokusta ja tunnistaa, ettei naisten alisteinen asema maailmassa pieniä parannuksia lukuun ottamatta ole muuttunut. 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita. Tavoitteemme on, että jokaisella on tervetullut ja turvallinen olo myös Naisasialiitto Unionin somekanavilla. Arvostamme asiallista ja rakentavaa keskustelua sekä kysymyksiä esimerkiksi Unionin toimintaan liittyen. Pyrimme vastaamaan asiallisiin kommentteihin resurssiemme mukaan. Kiireellisissä kysymyksissä ota yhteys Naisasialiitto Unionin toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse

Sosiaalisen median turvallisemman tilan periaatteet

  • Emme hyväksy syrjintää tai loukkaavaa kieltä, henkilökohtaisia hyökkäyksiä, kiusaamista tai uhkailua.
  • Älä tee oletuksia toisen sukupuolesta, identiteetistä tai toimintakyvystä tai toista haitallisia stereotypioita esimerkiksi eri vähemmistöistä. Kaikenlainen rasismi on ehdottomasti kielletty.
  • Poistamme roskapostiviestit sekä linkit, joiden turvallisuudesta emme tiedä.
  • Älä levitä somekanavissamme virheellistä informaatiota. 

Piilotamme tai poistamme kommentit, jotka rikkovat näitä ohjeistuksia. Henkilöt, jotka toistuvasti rikkovat näitä ohjeistuksia, voidaan estää somekanaviltamme. 

Raportoimme poliisille kaiken vakavan uhkailun ja häirinnän.